Spring naar de content

Zien: vermakelijke parodie op videoclip Kanye West

Dat de onwaarschijnlijk kitscherige en kneuterige (of juist: ondergewaardeerde) videoclip van Kanye West voer voor satire is, was te verwachten.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Nick Muller

Pauline Bijster vatte de clip vorige week al samen. “Je ziet Kanye op een motor voor een greenscreen zitten waarop het meest kitscherige berglandschap wat je je kunt voorstellen, is geprojecteerd. Galopperende paarden en overvliegende vogels maken het beeld compleet. Voor hem op de motor zit zijn verloofde Kim Kardashian, met een ontbloot bovenlichaam. Ze bedrijven de liefde. Of nee, ze rijden over een hobbelige weg en dat ziet er uit alsof ze de liefde bedrijven.”

Kortom: kitsch ten top. De clip wordt op internet al bestempeld als ‘the worst video clip of all time.’ Vandaar dat acteurs Seth Rogen en James Franco, die eerder dit jaar samen schitterden in het komische This Is the End en op dit moment aan het draaien zijn voor hun nieuwe film The Interview, het niet konden laten om met een heuse bromance de veelbesproken clip van Kanye te parodiëren.

Bekijk hier het origineel. Kanye West: Bound 2.

Dit is de parodie die acteurs James Franco en Seth Rogen van de veelbesproken clip hebben gemaakt: Bound 3.

En wilt u ze beiden tegelijk bekijken, ook dat kan: