Spring naar de content

Hoe de bomaanslagen in Boston een bruiloft opleverden

Soms ontstaat er uit de meest ellendige situaties iets moois. De bruiloft van James Costello en Krista D’Agostino is een verhaal dat rechtstreeks uit een film lijkt te komen. Hij, slachtoffer van de bomaanslagen in Boston en zij, de knappe verpleegster die hem verzorgde, zijn een jaar na de vreselijke aanslagen getrouwd.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Sjoerd Hartholt

Costello stond op 15 april bij de finish van de marathon in Boston toen er vlakbij hem een bom afging. Hij raakte gewond en liep zware brandwonden op. Hij bracht na diverse operaties daarom twee weken in een rehabilitatiecentrum door, waar Krista op dat moment werkte. De twee leerden elkaar zodoende kennen en werden verliefd. In december deed Costello haar het aanzoek.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

b99775b0-2e06-11e4-86dd-5f58f0abadc4_KJWedding18
(Via)

Het afgelopen jaar werd er voor Costello zodoende een om nooit te vergeten. Hij belandde van de misère door de bomaanslag uiteindelijk in de mooiste tijd van zijn leven.

“Zoals jullie weten was 15 april één van de ergste dagen uit mijn leven. Ik was niet alleen gewond, ik had het ook emotioneel heel zwaar toen ik hoorde wat er met mijn vrienden was gebeurd. Enkele weken later werd ik naar het Spaulding ziekenhuis overgebracht waar ik al mijn vrienden terugzag. Een paar dagen later zag ik een verpleegster lopen. Na enkele gesprekjes werd het duidelijk dat ze niet alleen mooi was, maar dat ze ook een goed hart had. Ik kon haar overtuigen om met mij naar een benefiet te gaan en voor ik het wist gingen we een paar keer uit. Ik beleefde de mooiste maanden van mijn leven”, zo schreef Costello na zijn verloving volgens het AD op zijn Facebookpagina.

Onderwerpen