Spring naar de content

Melania Trump is onze laatste hoop (met of zonder kleren aan)

class="p1">Na de overwinning van Donald Trump zag ik een plaatje rondgaan met het bijschrift ‘Trumps eerste daad als president’. Hillary’s lachende gezicht is op een rank lijf in een weinig verhullende groene jurk gephotoshopt. De vetersluiting die het decolleté enigszins betamelijk had moeten houden, staat zo ver open dat er een tepel te zien is.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Lisa Bouyeure

ghbtpAan de onderkant heeft een grijpgrage knuist de stof van het bloemetjesgewaad omhoog geschoven, waardoor het rechterbeen geheel ontbloot wordt. Eindbestemming van het handje: Hillary’s kruis. De boosdoener is natuurlijk The Donald, die voor de gelegenheid ook provisorisch in het verkiezingstafereeltje is geplakt, zijn lippen in het welbekende standje visfontein.

De presidentiële kutjesgrijper moet zijn gevallen opponent nodig een lesje leren, vond de photoshopper waarschijnlijk. Een vrouw die het presidentschap in haar mooie hoofdje had gehaald, wat dacht die overmoedige havik wel niet? En kijk haar nu eens, teruggebracht tot het instrument voor mannelijke lust dat ze eigenlijk is. Terwijl hij met de Smudge Tool glimlachend de overgang van Hillary’s hals naar de boezem van het erotische model gladstreek, neuriede de man misschien even zachtjes de melodie van ‘Daar moet een piemel in’. Opslaan als: grabherbythepussy.jpeg. En nu maar achteroverleunen tot de andere aasgieren komen.

Niet dat je als vrouw per se het presidentschap hoeft te ambiëren voordat seksuele vernedering je ten deel valt. Google de naam van welke grote politica dan ook met het woord ‘nude’ erachter, en je vindt tientallen, soms wel honderden gephotoshopte naaktbeelden. Sarah Palin, Condoleezza Rice, Madeleine Albright, Angela Merkel. Huis-tuin-en-keukenknutselaars houden niet van vrouwen met macht, zo blijkt. Ga naar een willekeurige zoekmachine, typ ‘Obama nude’ in en je krijgt geen foto’s van Barack maar van Michelle. In het geval van ‘Trump nude’ verschijnen er alleen een schilderij en een sculptuur van een blote Donald met een micropenis, en erotische foto’s van zijn vrouw.

Anti-Trumpers deelden de pikante kiekjes van Melania, uit de tijd dat ze nog model was, de afgelopen dagen gretig. Topless. In een petieterige zilveren bikini met bontrandje. Geknield op een bed. Deze bimbo wordt de nieuwe First Lady, moest de toeschouwer hoofdschuddend denken. Want een vrouw die serieus genomen wil worden moeten we ontdoen van haar kleding, maar een vrouw die zich uitkleedt hoeven we niet langer serieus te nemen. Volgt u het nog?

Zelf denk ik dat we Melania uitermate serieus moeten nemen, met of zonder kleren aan. Wat zeg ik? Ze is misschien wel onze laatste hoop. “Wat een flater!” klonk het, toen ze daags na het bovendrijven van Donalds inmiddels beruchte uitspraak uitgerekend haar ‘pussy bow’-blouse van Gucci uit de kast had getrokken. Zo’n schitterende metafoor voor haar penibele situatie, die knalroze kutjesstrik als een strop om haar nek. Maar de optimist in mij zag het anders. Vol verwachting surfte ik naar een anagramwebsite en typte haar naam in. En ja hoor: ‘Manipulate Mr’, een van de allereerste resultaten. Die Melania, hoe kon het ook anders, wilde haar oplettende zusters juist laten weten dat ze die vreselijke vent bijna op de knieën had. Bow for the pussy. Het is slechts een kwestie van tijd.