Actrice Anneke Blok ontvangt eerste exemplaar van ZUS

Nico Hofstra 30 nov 2016 Blogs

Actrice Anneke Blok en haar zus Marina Blok ontvingen woensdag het eerste exemplaar van de nieuwe glopinie ZUS. De zusters kregen de symbolische eerste twee exemplaren uit handen van hoofdredacteur van ZUS en uitgever van HP/De Tijd Marianne Verhoeven. 

In het eerste nummer van ZUS leren we actrice Anneke Blok (Soof 1 & 2, De Helleveeg) en haar zuster Marina Blok, hoofd drama NTR, beter kennen in een dubbelinterview. Woensdag kregen zij het eerste exemplaar uitgereikt door hoofdredacteur en uitgever Marianna Verhoeven.

Verhoeven is trots op de de nieuwe uitgave: “ZUS is volwassen en nog steeds speels. ZUS zoekt diepgang, en waar het kan met een knipoog: interviews, reportages, portretten en nog meer ZUS & ZOOI. Kortom: alles wat vrouwen raakt, intrigeert, verrast en aan het lachen maakt. En waarom een nieuwe titel? Her en der is goede inhoud en humor wel te vinden, maar altijd versnipperd en verspreid. Ik wil graag een blad maken dat al die elementen en nog veel meer heeft. Meer een lees- dan een bladerblad. Vandaar ZUS.”

In het eerste exemplaar van ZUS lezen we onder andere over de film Soof 2. Een groot interview met Soof-actrice Lies Visschedijk, een driegesprek met Achmed Akkabi, Daan Schuurmans en Fedja van Huêt en een portret van Anneke en Marina Blok. Vaste rubrieken in het blad zijn onder andere BankZitters, M’n ZUS, Pikorde, Werk enZo, ReiZen, Fundaverslaafd, ExpoZIEtie. Elk nummer heeft een eigen thema, zo staan in het eerste nummer vrouwen in de politiek centraal, in het tweede nummer ligt de focus op de zakelijke vrouw.

Het Magazine ZUS, vol kunst, cultuur, wetenschap, politiek en met de nodige zelfspot ligt vanaf vandaag in de winkels en zal iedere twee maanden verschijnen.

Reageer op artikel:
Actrice Anneke Blok ontvangt eerste exemplaar van ZUS
Sluiten