Spring naar de content
bron: Realbotix

BN’ers als Seksbot

Dames, het is zo ver! De mannelijke seksrobot komt eraan, eind 2019 is hij te koop! Rijkelijk laat als je het vergelijkt met zijn vrouwelijke evenknie en er gaat weer flink wat pink tax of ‘clit-taks’ op natuurlijk. Het goedkoopste wijfje kost nu zo’n 6.000 euro, maar de mannelijke variant moet tussen de 9.000 en 12.000 opbrengen. Maar ja, het is voor de vrouwtjes, hè.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Stella Bergsma
Beeld:

Die kun je wijsmaken dat alles met bloemen en strikjes duurder is. Maar je hebt dan ook wel wat, hoor! Een bionische penis. Kom daar maar om bij de gemiddelde #MeToo-pleger. En weet je wat nou het mooiste is? Ik heb er hier al ééntje. Een robo-proto, gekregen van de fabrikant om uit te testen.

Ik moet zeggen, hij bevalt uitstekend. Zijn lid heeft uiteraard oneindig meer functies dan de gewone doorsneelul en voelt beter dan menig vibrator. Maar waar het de fabrikant vooral om ging, was het testen van de persoonlijkheidsprogramaatjes. Die kun je downloaden via de bijbehorende app.

Het is mijn opdracht om te onderzoeken wat vrouwen precies willen van hun dildo op pootjes. Realbotix had een module ontwikkeld, waarbij de roboytoy supergalant, aardig en lief was. Hij maakte de hele tijd complimentjes en zei ‘dat snap ik’ en ‘wat een kutwijf zeg’. Maar dat bleek dus helemaal niet aan te slaan.

Vooral Françaises vonden het niet levensecht genoeg en dames boven een bepaalde leeftijd hadden er al helemáál geen raakvlakken mee. Dus nu zijn ze aan het experimenteren met een zelfverzekerdheidsmodule. Voor de vrouwelijke seksrobots hebben ze iets soortgelijks al geschreven, maar dan juist met onzekerheid. Ook kerels willen kennelijk natuurgetrouw kunstneuken, dus hun siliconenschatje vraagt ze voortdurend om bevestiging.

De mannelijke versie werkt precies andersom: die gaat zichzelf de hele tijd zitten bevestigen. Het ‘stabiele seksgenie’, zeg maar. Dat schijnt voor vrouwen heel opwindend te zijn. En wat het grappige is, als je die functie helemaal op maximaal zet wordt hij ook beledigend naar zijn bedpartners. Dan is het pas echt een feest van herkenning!

Eerst had ik hem dus op zijn hoogst staan, maar toen liep hij vast. Zei alleen nog maar ‘hoer, hoer, hoer, hoer,’ achter elkaar. Vonnik op zich best geil, want je weet, vrouwen worden graag verkrach.. vernederd.. , of wacht, nee, vrouwen worden steeds seksueel actiever. Dat was het. Ik was er dan ook enorm druk mee, maar het werd eentonig op den duur.

Ik kreeg toch behoefte aan wat minder grove beledigingen. Van die opmerkingen die je wel ongemakkelijk maken, maar als je er iets van zegt dan ben je een zeikerd. Dat. Of grappen die helemaal niet leuk zijn, maar dat je toch een humorloze trut bent als je niet moet lachen. Van dat satire-seksisme zeg maar.

Wat met zo’n ‘ik-verdien-net-iets-meer-dan-jij-voor-hetzelfde werk-smoel’ gebracht wordt. Het ‘ik-leg-het-je-nog-één-keer-uit-seksisme’, het  ‘natuurlijk-zijn-vrouwen-helemaal-gelijk-maar-toch-komt-er-nu een-maar-seksisme’. Kortom dat heerlijke, subtiele, superieure, witte, westerse seksisme. ‘Zeg geen kech en je komt er mee weg’, dat idee. Kan Boef nog een puntje aan zuigen.

Toen ontdekte ik de BN’er-persoonlijkheden in de verborgen instellingen. Mijn roboy is nu zó realistisch! Echt niet van echt te onderscheiden. Eerst had ik standje Jort. Schijnt heel populair te zijn bij die Françaises, maar ik vond het te veel geklungel in bed. Toen heb ik heel kort de setting Ephimenco uitgeprobeerd. Dat was afschuwelijk. Iedere keer dat ik naakt was, nam hij me niet serieus.

Met de VI-kereltjes heb ik  het een maand volgehouden. Ik vond het wel lachen, maar voelde tijdens het beffen net te vaak een boycot opkomen. Dus staat ie al een tijdje op Thierry. En ik moet zeggen, dat bevalt echt prima. Hij weet precies wat ik wil tijdens het homeopathisch vermengen. Helemaal zonder het te vragen. Of als hij het vraagt, en ik zeg ‘nee’, dan negeert ie me gewoon. Heel verfrissend. Ik heb het echt gezellig met Thierry de seksbaudetrobot. We kijken ook samen tv enzo. Alleen tijdens het weerbericht zet ik hem altijd even op mute.

Wat wel ik kut vind, is dat ik geen atonale muziek kan luisteren, dan krijg je errors. Dus ik ben voor de zekerheid nu van Amerongen aan ’t downloaden, maar ik zie zo tegen de kater op. En ik wil Hartman nog uitproberen voor ie te oud wordt en Holman. Man, man. Al die mannen. En er lijken er ook steeds meer bij te komen. Die geile Sander Schimmelpenninck van kwoot natuurlijk. Alle knulletjes van GeenStijl wil ik nog doen, lekker vastbinden met Wierd Duktape.

Kortom, ik heb het echt druk. Te druk om nog columns te schrijven hier. Maar genoeg zeurscheuren om mijn plek over te nemen, hoor. De geweldige Meredith Greer zal voorlopig de huilie-honneurs waarnemen. En nu niet in jullie slachtofferrol schieten, want ik blijf gewoon nog aan als invaller. Maar nu moet ik gaan. Ik heb nog wat bionisch pijpwerk te verrichten. Doei!

Onderwerpen