Spring naar de content

Voorbij het lompe rubberen regenpak

Ook al regende het pijpenstelen, je verdomde het om een regenpak aan te trekken. Behalve dat het niet lekker zat, zag je er gewoon niet uit in zo’n pak. Dan maar nat. Dat kan inmiddels anders! 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Je wilde er niet in gezien worden, het zweette en plakte. Het traditionele regenpak zorgde er weliswaar voor dat je op de fiets niet nat werd, maar je maakte er geen goede sier mee. Het toonde lomp en vormeloos. Dat er nou geen modeontwerper is geweest die daar een betere draai aan gaf. 
 
De naam van de ontwerper die uiteindelijk het regenpak onder handen nam moeten we verschuldigd blijven, maar we noemen wel het merk: Rains. Dé createur van regenpakken die modieus, mooi en goed passend zijn. Vorm en functie gaan hier op een prachtige manier hand in hand. Rains is dan ook niet een regenpakkenmerk, maar een lifestylemerk die naast regenkleding ook de waterdichte Rains backpack in de collectie heeft. 
 
Het merk combineert die typische Scandinavische eenvoud met functionaliteit in stijl. Het hoofdkantoor staat in Denemarken, het land van hygge, waar het weer niet veel anders is dan bij ons. Ook daar regent het vaak. In 2012 werd gestart met het lanceren van een hippe regenponcho, waarna de regenpakken, de tassen en accessoires volgden. Je zou willen dat het plenzen gaat, met de pakken en tassen van Rains.