Spring naar de content
bron: ezo wolf

Sylvain Ephimenco: ‘Woke zal in daverend gelach doodbloeden’. Plus gratis voorpublicatie uit zijn nieuwste boek!

Arthur van Amerongen spreekt Sylvain Ephimenco over zijn nieuwe boek met twaalf politiek-incorrecte verhalen. 'Woke leeft alleen bij een zelfvoldane bovenlaag en een constellatie van opgefokte minderheidsgroepjes.'

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Arthur van Amerongen

Vrienden, deze week geef ik graag het podium aan mijn grote vriend en collega-columnist Sylvain Ephimenco, die warempel nog langer is dan Rob Hoogland. Maar first things first: uitgeverij Ezo Wolf verloot drie gesigneerde en gepreegde exemplaren van Twaalf incorrecte verhalen en die kunt u, als u wilt, a.s. vrijdag 10 maart ophalen tijdens het gratis Rotterdamse Boekenbal. In Rotterdam dus, niet in in het vermaledijde 020. Even mailen naar Ezo Wolf, [email protected] en dan krijgt u er een exemplaar van mijn Boze Blanke Man bij. Is dat wat! 

Ephimenco verdedigde mij ooit in Trouw tegen de doldrieste hetze van Sybren Kooistra tegen mijn lieftallige persoontje. Kooistra, de spindoctor van GroenLinks en Klaver, bombardeerde de hoofdredactie van de Volkskrant met haatmail, waarin hij - niet eens abonnee van de Volkskrant -  mijn ontslag eiste. Stante pede! 

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap