Spring naar de content

100 Gbit/s glasvezelverbindingen voor de zakelijke markt

DataWeb, een specialist op het gebied van internetverbindingen voor de midden- en grootzakelijke markt levert glasvezelverbindingen met een snelheid van 100 Gbit/s. Deze nieuwe verbindingen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar bandbreedte in de zakelijke sector, waar het internetverkeer blijft toenemen en bestaande xDSL-netwerken worden uitgefaseerd. We vertellen je er graag meer over in dit artikel.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Managed 100 Gbit/s glasvezelverbindingen als totaaloplossing

Voorheen waren bedrijven die behoefte hadden aan hogere bandbreedtes aangewezen op Dark Fiber glasvezelverbindingen, waarbij ze zelf hun eigen apparatuur moesten aansluiten. Hoewel dit voor sommige bedrijven een goede oplossing was, gaven veel klanten de voorkeur aan een totaaloplossing, inclusief apparatuur en monitoring. DataWeb biedt nu belichte 100 Gbit/s verbindingen als managed oplossingen, waarbij het gehele aansluitproces wordt verzorgd en de verbinding ook na oplevering wordt gemanaged. Een hele vooruitgang dus!

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Sectoren die profiteren van hoge bandbreedtes

Met name sectoren zoals zakelijke dienstverlening, creatieve industrie, media, transport en logistiek zullen profiteren van de hoge bandbreedtes die de 100 Gbit/s glasvezelverbindingen bieden. Veel bedrijven in deze sectoren werken volledig cloud-based en hebben behoefte aan stabiele verbindingen met lage latency voor real-time toepassingen zoals videobellen en VoIP. Bedrijven die ambitie hebben om te groeien in de komende jaren willen niet worden belemmerd door hun internetverbinding en kiezen daarom voor zakelijk glasvezel met hoge bandbreedtes als toekomstbestendige oplossing.

Glasvezelverbindingen beschikbaar voor alle bedrijven

Hoewel er niet overal een dekkend glasvezelnetwerk is, zijn er bijna altijd mogelijkheden om bedrijven aan te sluiten op zakelijke internetverbindingen door middel van glasvezel. DataWeb voorziet bedrijven van hoogwaardige verbindingen en biedt naast glasvezelverbindingen ook oplossingen zoals back-upverbindingen en compleet redundante oplossingen.