Spring naar de content

Maak deze Vaderdag onvergetelijk met een gepersonaliseerd cadeau

Vaderdag nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om de belangrijkste man in je leven in het zonnetje te zetten. Het kan een uitdaging zijn om een cadeau te vinden dat echt bij hem past.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Gelukkig hebben we een geweldige tip voor een origineel Vaderdagcadeau! In deze blog delen we zes unieke cadeau-ideeën die perfect zijn voor Vaderdag. Of je nu op zoek bent naar leuke vader cadeaus of iets speciaals voor Vaderdag, je vindt het hier. Het mooiste is dat ze allemaal gepersonaliseerd kunnen worden! Zo kun jij jouw vader (of de vader van je kinderen) verrassen met een speciaal en persoonlijk geschenk.

Gepersonaliseerde olijfolie

Voor de keukenprinsen onder ons is gepersonaliseerde olijfolie een geweldig cadeau-idee. Kies een smakelijke olie en personaliseer deze met de naam of initialen van je vader in de handige online tool van makeyour.com. Zo zal hij altijd aan je denken wanneer hij deze heerlijke olijfolie gebruikt tijdens het koken!

Voor vaders die van koken houden!

Gepersonaliseerde honing

Voor de zoetekauwen onder ons is biologische gepersonaliseerde honing een ideaal cadeau. Deze honing is 100% biologisch en afkomstig uit Cantabria, Spanje, waar de bijenkorven staan in uitgestrekte bergketens vol heidevelden en wilde flora. De bijen verzamelen nectar waarmee ze onder andere de voortreffelijke heidehoning maken. Bij makeyour.com kun je de honing personaliseren met de naam of initialen van je vader. Ideaal voor op je boterham of in je thee. 

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Geboortekrant

Hoe leuk is dit: een geboortekrant waarin jouw vader de hoofdrol speelt! Je kunt persoonlijke mijlpalen combineren met historische gebeurtenissen die plaatsvonden op de geboortedag of in het geboortejaar van jouw vader. Voeg leuke foto’s toe, kies een passende opmaak, en voilà: je hebt een geweldig en uniek Vaderdagcadeau. Makeyour.com kan de krantenpagina ook voor je inlijsten.

Echt een uniek Vaderdagcadeau: een geboortekrant!

Gepersonaliseerde pikante saus

Kan jouw vader wel wat pit gebruiken of is hij misschien een echte grill master? Bekijk dan deze pikante saus met gepersonaliseerd etiket. De mix van jalapenos en habaneros, gecombineerd met ui, komijn en knoflook, zorgt voor een hot sauce die van elk gerecht iets bijzonders maakt. Wil je het extra kruidig maken, voeg dan een lekkere kruidenmix toe. Er zijn meer dan 50 designs mogelijk voor het persoonlijke etiket, dus er is altijd wel een die bij jouw vader past.

Voor de echte grill masters!

Gepersonaliseerd bier

Houdt jouw vader van blond bier? Of prefereert hij een dubbel of zelfs een tripel? Welke bierstijl hij ook verkiest, bij makeyour.com kun je een fantastisch bier met een persoonlijk etiket laten maken. Alle biersoorten komen van de bekroonde Belgische brouwerij Van Steenberge. Kun je niet kiezen? Stel dan een cadeaubox samen met drie verschillende flessen, zodat hij zijn eigen proeverij kan houden!

Of je vader nu van blond, dubbel of tripel houdt, een gepersonaliseerd biertje valt altijd in de smaak!

Gepersonaliseerde gin

Is jouw vader een liefhebber van een bijzonder drankje? Dan is een gepersonaliseerde gin het perfecte cadeau voor hem! Personaliseer een fles gin met zijn naam of een speciale boodschap. Geef het in een pakket met tonic en verse garnituren, en je hebt een heerlijk cocktailpakket waar hij op Vaderdag van kan genieten.

Een fles gin met een lieve tekst voor Vaderdag.

Gepersonaliseerde whisky

Een zachte blended Scotch whisky met een gebalanceerde smaak, lange afdronk en complexe neus. Klinkt dit als iets wat jouw vader zou kunnen zeggen? Geef hem dan een heerlijke whisky in een gepersonaliseerde fles! Kies uit verschillende vormen en kleuren, zet zijn naam of een passende tekst erop en cheers!

Niks dan de beste whisky voor jouw vader!

Of jouw vader nu houdt van iets lekkers, iets gezelligs of iets nuttigs, er is voor elke vader wel iets te vinden bij makeyour.com. Fijne Vaderdag alvast!