Spring naar de content

100% Michael Jackson Free

Oud-HP/De Tijd-hoofdredacteur Bert Vuijsje vond het maar niets, die 100% Michael Jackson-free-‘sticker’ op de voorpagina van deze week. In het tijdschriftoverzicht in het EO-programma Dit is de dag maakte hij gehakt van het grapje. Schande dat in de column van Jan Kuitenbrouwer twaalf keer de naam van die voormalige popster met een Edding-stift werd doorgehaald…

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

De inhoudelijke kritiek van de oude meester: sommige doden zijn zo groot, dat je ze niet moet negeren, zelfs niet als ze bij verschijning van je weekblad al een week dood zijn. Als voorbeelden in die categorie noemde hij tegenover Tijs van den Brink Lady Di en… Annie M.G. Schmidt.

Van Elsevier (dat de lezer volgens Vuijsje als debiel behandelt), De Groene (dat Connie Palmen ongestraft onzin over thrillerauteurs liet debiteren) en van Leon Verdonschot (die én in Revu en in De Groene over de rug van de dode geld durft te verdienen) maakt Vuijsje overigens ook van dat gemalen half-om-half-vlees.

Het enige echt positieve dat over zijn lippen kwam: Revu had een briljante foto van die Amerikaanse ex-zanger uit 1977 met… Peppi en Kokki.

Behoefte om te horen hoe zuur klinkt: van minuut 50:56 tot 59:17.

Onderwerpen