Spring naar de content

Fatima onthult

Revolutionaire nieuwe technieken maken soms slachtoffers. Vorige week donderdag was het weer eens zover. Fatima Elatik bestond het via de microblogdienst twitter te verklappen dat ze Politica van het Jaar is geworden bij – kan het eervoller? – Cosmopolitan.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

“Ben door Cosmopolitan lezers gekozen als politica van het jaar 2009. Vandaag interview en fotoshoot gehad voor dec-editie!” twitterde de voorzitter van het Amsterdamse stadsdeel Zeeburg. En bedankt, gromde men in Hoofddorp, standplaats van de Cosmo-redactie. Of toch niet?

Welnee, zegt Claudia Straatmans, hoofdredactrice van de modeglossy, blijmoedig. “Ik vind haar onthulling geen enkel probleem. Zulk ontzettend spectaculair nieuws is het toch niet? Elatik is maar één van de zeven totaal verschillende sexy, slimme, sterke vrouwen die we in december huldigen.” BG/WS

3 programma’s van productiebedrijf E.V.A. van Paul de Leeuw zijn geflopt. Na de missers Waar is Elvis? en Top of Flop werd vorige week voortijdig de stekker uit het slecht bekeken De Tafel van Vijf getrokken.

Onderwerpen