Spring naar de content

Wegwezen, Pechtold wordt premier!

Weblog Dagelijksestandaard.nl slaat groot alarm: de beruchte ‘weg-met-ons-denker’ Alexander Pechtold dreigt premier van Nederland te worden! Geert Wilders (28 zetels) kan volgens de laatste peilingen geen rechtse coalitie vormen, en van de linkse partijen is D66 met 25 zetels de grootste. Dus sombert DS-baas Joshua Livestro: “Wil de laatste persoon die Nederland verlaat even het licht uitdoen?”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Boudewijn Geels

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Dat het huidige kabinet van CDA, PvdA en ChristenUnie gaat vallen, staat voor Livestro vast. En Pechtold is nog maar drie zetels verwijderd van het Catshuis, constateert hij. Livestro weet precies wat er gaat gebeuren als de vrijzinnig liberale D66-roerganger het voor het zeggen krijgt. “Onder zijn bezielende leiding wordt eindelijk werk gemaakt van de opheffing van Nederland en de vorming van Groot-België, de voorloper van de Verenigde Staten van Europa.”