Spring naar de content

Bavaria-meisjes; Let my people go!

Het is een s-c-h-a-n-d-e! De Zuid-Afrikaanse politie heeft vannacht twee Bavaria-meisjes van hun bed gelicht. De hele kwestie, die zo ludiek begon, begint dus een heel naar staartje te krijgen. De Britse voetbalanalist Robbie Earle is inmiddels ontslagen omdat hij indirect verantwoordelijk is voor de gebeurtenissen rondom de wedstrijd van afgelopen maandag.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Er zijn meer kritische geluiden te horen rondom de Bavaria-actie. Zo zou de affaire een uitwas zijn van  hyperkapitalisme: We hopen overigens dat dit niet dezelfde Barbara Castelein is als de voorvrouw van de  Bavaria-babes [[popup file=”2010-06/barbara.jpg” description=”wegens het verkeerde merk” align=”inline” ]]. De internationale voetbalorganisatie FIFA is overigens huichelachtig bezig. Onze meiden in het gevang gooien maar ondertussen wel goede sier maken met dit fantastische Hollandse exportproduct.

Als de Zuid-Afrikaanse autoriteiten de veiligheid van onze Bavaria-meisjes niet kunnen of willen garanderen zit er niets anders op: een boycot van het WK. Ondertussen rest ons niets dan te luisteren naar dat prachtige lied dat onze gevoelens, juist nu, zo raak vertolkt.

Let my people go!

Onderwerpen