Spring naar de content

Win een luie neger bij de Viva!

Dag gierige kaaskop! Goedemiddag luie neger! Kom binnen stoffige christen! Welkom domme Turk en salaam aleikum jij kut-Marokkaan! Vandaag gaan we het hebben over vooroordelen. Iedereen heeft ze, maar hoe gaan we daar mee om? Benoemen en bouwen? Nee, benoemen en winnen! Althans, bij weekblad Viva.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Op de redactie van het vrouwenblad hadden ze een discussie over vooroordelen. Conclusie: vooroordelen zijn stom. Nu zou je daar een hele gewichtige boom over kunnen opzetten, inclusief deskundigheid en duiding. Of je maakt er net als Viva een sms-spelletje van! 

Tot en met 13 februari kun bij Viva een stereotype winnen. SMS MAN 4 naar 4422 en met een beetje mazzel heb je een blind-date met een domme Turk in de vorm van de bedrijfskundestudent Turgay. Doe hetzelfde met MAN 1 en voor je het weet heb je een stoffige christen over de vloer. Het binnenhalen van je lievelings-stereotype was nog nooit zo makkelijk! 

Het geld dat de actie opbrengt gaat overigens naar de hulporganisatie OneMen, zodat ook stereotypes in ontwikkelingslanden het beter krijgen.