Spring naar de content

SGP Barneveld hekelt bestaan 21ste eeuw

Hallo! SGP Barneveld hier. Het is weer zo ver, de radicale atheistische horde heeft weer toegeslagen in onze schone gristelijke enclave. Dit keer in de vorm van een Centrum voor Jeugd en Gezin! Deze club denkt onze jongeren wel eens eventjes te kunnen verpesten met informatie over abortus, homo’s, uitgaan, religie en drugs! Maar houden ze rekening met de bijbelse waarden? Aan het gedachtegoed van een deel van de bevolking? Neen! Daarom hieronder de informatie zoals Jezus het bedoeld heeft.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Abortus
Het Centrum voor Jeugd en gezin zegt dat je bij een ongewenste zwangerschap abortus kunt plegen. Grote onzin natuurlijk! Een zwangerschap is altijd gewenst, want het komt van God. En een geschenk kapot maken voor de ogen van de Gever, is een slag in Zijn gezicht. Onze tip: Baar vrouw! Baar!

Homo’s
Wij als deel van de bevolking van Barneveld weten dat homo’s gewoon zondige mensen zijn die vieze dingen doen. Toch durft het CJG te beweren dat het heel normaal is om op jonge leeftijd te expirementeren met homoseks! Daar zitten wij in Barnveld helemaal niet op te wachten! Onze tip: onderdukken die gedachten en zo snel mogelijk trouwen met iemand van het andere geslacht.

Uitgaan
Hier wordt het helemaal mooi! Volgens de CJG is indrinken een sociaal gebeuren dat je een hoop geld bespaart! Wij zijn sowieso tegen uitgaan, omdat daar vaak duivelse muziek wordt gedraaid, ook op zondag. Onze tip: Als het dan moet, bezoek een café zoals Jezus een café bedoeld heeft.

Religie
Kijk, nu komen we tot de bodem van de zaak. CJG zegt hierover: “In Nederland ben je vrij om te geloven wat je wilt. Vrijheid is immers een belangrijke waarde van de samenleving.” Precies! En wij, als deel van de bevolking van Barnveld, geloven gewoon niet zo in de vrijheid die ons vanuit de 21ste eeuw wordt opgedrongen. Wij willen gewoon de vrijheid om abortus te verbieden. De vrijheid om onze vrouwen binnen te houden en onze kinderen maagdelijk het huwelijk in te sluizen. Is dat nu zoveel gevraagd?