Spring naar de content

Huis Gerard Depardieu te koop voor 50 miljoen

In Frankrijk heeft iedereen het over de belastingvlucht van Gerard Depardieu. De beroemde filmster heeft aangegeven zijn Franse paspoort in te leveren en voortaan als Belg door het leven te gaan. Waarom? Depardieu heeft geen zin heeft om 75 procent belasting te gaan betalen, de omstreden maatregel die president François Hollande heeft ingevoerd om topinkomens aan te pakken.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Rogier Swagerman

Sindsdien lijkt er geen einde te komen aan de stroom rijke Franse ‘vluchtelingen’. Vooral België is in trek om belastingasiel aan te vragen. Ook Gerard Depardieu pakt dus zijn biezen en verhuist naar onze zuiderburen. Hij laat wel een aardig object in Parijs achter wat u voor een slordige 50 miljoen het uwe kunt noemen.

Het 1.800 vierkante meter tellende huis ligt in een aangename buurt (zesde arrondissement) en beschikt over tientallen kamers, een privé lift, een grote tuin, een dakterras en dat alles uiterst luxe uitgevoerd. Enfin, kijkt u zelf maar. Bij interesse kunt u een bod overwegen, maar het zou zo maar kunnen dat de komende tijd wel meer leuke objecten te koop komen te staan in Parijs, waardoor de prijs flink kan gaan zakken. Vive Hollande!

Onderwerpen