Spring naar de content

Humor: Supporters Veendam maken wc-pot tribune voor Emmenaren

Humor in het hoge Noorden, waar vanavond de voetbalwedstrijd tussen SC Veendam en FC Emmen op het programma staat. De derby tussen de clubs die zo’n 40 kilometer van elkaar liggen wordt altijd opgeluisterd met een ludieke actie, maar de actie van dit jaar spant de kroon.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Edwin van Sas

Voor het geval u het nieuws van Jupiler League clubs iets minder nauwgezet volgt: aanleiding voor de wc-pot actie is FC Emmen speler Jeffrey de Visscher, wiens contract eerder dit seizoen werd ontbonden bij de Drentenaren nadat hij dronken naast zijn auto werd betrapt op wildpoepen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Fanclub Veendam Fanatics plaatste daarom bij het uitvak van Veendam een aantal toiletpotten (niet deze) en een spanddoek met de tekst “#mmen en JdV, pissen beide naast de plee!”

Op hun site zeggen ze daarover: “De toevoeging JdV behoeft na de actie van ‘wildpoeper’ Jeffrey de Visscher natuurlijk weinig uitleg. #mmen eigenlijk ook niet. #mmen is de club van ‘net nait’, kortom: die pissen altijd naast de pot. Nog nooit gepromoveerd, (weer) geen playoffs en weinig publieke belangstelling.”

Het belooft een boeiende pot te worden vanavond.

Foto van de website van de Veendam Fanatics, nabij het stadion

———
Volg HP/De Tijd ook op Twitter en Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief!