Spring naar de content

Nauwelijks te geloven: de stem van de 10-jarige Anna Christine

Weet u het gevoel nog dat u kreeg bij uw eerste kus? Het gevoel toen Marco van Basten in de finale in 1988 dat fenomenale doelpunt maakte? Het gevoel van totale victorie, gelukzaligheid, liefde en warmte allemaal op hetzelfde moment.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Tim Nivard

Neem dat gevoel, vermenigvuldig het met drie, en dan komt u in de buurt van het gevoel dat wij kregen bij het zien van het volgende filmpje. Dat kinderen enorm veel geluid produceren is ons bekend, maar daar word je meestal niet blij van. In het geval van de tienjarige Anna Christine uit Nevada wel. Met haar stemgeluid kan het bijna niet anders dan dat deze editie van America’s got Talent schriftelijk afgedaan wordt.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

“Het is ongelooflijk wat voor diepte je in je stem hebt,” is het commentaar van jurylid Melanie Brown, beter bekend als Mel B van de Spice Girls. “Ik deed mijn ogen dicht en kon bijna niet geloven dat het een 10-jarige was die dit aan het zingen was,” aldus Heidi Klum. Wij konden het met onze ogen open ook nauwelijks geloven.

Anna Christine doet ons wel een beetje denken aan Bianca Ryan die in 2006 in precies hetzelfde programma op bijna dezelfde leeftijd voor het eerst verscheen.

Bianca was toen elf en de winnares van de allereerste America’s got Talent. Een recenter voorbeeld is Anna Graceman, die in 2011 deze auditie deed, ook met piano.

Ook jongens laten zich gelukkig niet onbetuigd, al komt hij dan wel helemaal uit Australië.

Zoals bij elke talentenshow worden ook de kindsterren overigens weer even snel weer vergeten als ze opkwamen. Dat wordt dus hard werken voor de tienjarige Anna Christine, maar met zo’n ‘aanmoedigende’ moeder moet dat goedkomen.