De kunst van Teis Albers: StraatBeeld

Nick Muller 22 jun 2013 Expo

HP/De Tijd Expo geeft jonge kunstenaars een podium om hun werk te tonen. Waarom? Omdat er veel moois wordt gemaakt én om uw ogen te verwennen. Deze week: de 31-jarige Teis Albers uit Wijk en Aalburg.

Teis Albers (1982) studeerde grafische vormgeving en multimedia design aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven. Thans werkt hij in zijn atelier aan nieuwe schilderijen en experimenteert hij met andere vormen van kunst, zoals daar zijn film, animatie en muziek.

Over zijn werk
“Mijn werk bestaat uit een mix van diverse elementen uit de kunst en het straatbeeld. Van opgeblazen illustraties en verweerde posters tot graffiti en reclameborden. Vanuit het onderbewuste laat ik een compositie ontstaan door laag voor laag een kunstwerk op te bouwen. De werken worden afgeleverd op diverse materialen, zoals papier, staal, hout en canvas. De basis wordt digitaal in elkaar gezet, maar de finishing touch is handwerk.”

Meer werk van Teis Albers vindt u hier.

90210
Astronaut Moonwalk
I’m Sorry April, For What I Did
Longlegged Flamingo
Monarch Geisha
Navajo
Peeping Eye
Speed Kills
Subterranean Homesick

Ben je een jonge kunstenaar (student of pas afgestudeerd) en heb je tien kunstwerken die je in Expo wilt tonen? Neem contact met ons op.

——
  Download deze gratis app om ons maandblad op uw tablet te lezen
  Volg HP/ De Tijd en Nick Muller
  
Volg HP/ De Tijd op Facebook

Reageer op artikel:
De kunst van Teis Albers: StraatBeeld
Sluiten