Spring naar de content

Sabia Boulahrouz binnenkort overtijd

Sloerie, slet, verrader, golddigger, zwanger, ik word voor vanalles uitgemaakt in de media, maar het interesseert me geen kut. ‘I got him’.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Carlijn Vis

Soms geloof ik zelf niet dat het is gelukt.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Natuurlijk komt er een broertje of zusje voor Damian en mijn drie koters, geweldig toch, een liefdesbaby, helemaal mijn ding. Over kinderen moet je vooral niet te lang nadenken, gewoon doen.

Die beelden van Rafaels hand over mijn buik, daar ben ik trots op, van mij mag de hele wereld zien hoe lief hij voor mij is. Haar gaf hij een klap, mij aait hij over mijn buik. Verschil moet er zijn. Iedere keer dat ik haar zie huilen, geef ik mezelf in gedachten tien punten erbij op de ladder ‘Sylvie – Sabia’.

De Duitse roddelbladen smullen van mij en Rafael, van mij vooral. Meestal geniet ik daarvan, behalve als mijn nagelstylist begint over mijn verleden als Go-Go-danseres, dat vind ik iets minder leuk. Ik heb geen spijt van de dingen die ik heb gedaan, maar sommige dingen hou ik liever voor mezelf. Dat ik banksaldo’s check bijvoorbeeld, of in staat ben om in de eerste weken van een relatie al een dikke auto te ritselen.

Met Raf ook. Die villa waar we nu in wonen, dat heb ik toch bijzonder snel geregeld. De pers pakt zoiets ook meteen op, ideaal is dat. Fotografen liggen in de tuin, journalisten aan de deur en ons paleisje wordt al genoemd op de rondvaartboten. In de krant schrijven ze wat we per maand aan huur betalen en hoeveel vierkante meter de villa is. Anderhalf keer zo duur als het appartement waar hij met Sylvie woonde. Dat zegt toch iets over wat hij voor mij voelt? Over wat wij hebben samen?

Mijn schoonmoeder Lolita wil het niet horen. En ook niet zien, zegt ze. Ze vindt het niet nodig dat wij steeds staan te tongen in het openbaar. Maar ik weet: zoenende foto’s staan binnen het uur op internet. En zijn hand op mijn buik, doet het helemaal goed. Vlak daarna hing een woeste Lolita aan de telefoon, of ik niet goed snik ben. Zeker wel, ik ben helemaal bij de tijd en binnenkort zelfs overtijd.

 

Schrijfster Carlijn Vis kruipt wekelijks ‘in de huid van’ iemand die in het nieuws is. Deze week Sabia Boulahrouz / Engizek naar aanleiding van de geruchten dat ze zwanger zou zijn van Rafael van der Vaart.