Spring naar de content

Geert Wilders’ eindejaarsstunt: de anti-islamsticker

Als er iemand is die weet hoe je consternatie veroorzaakt, is het PVV-voorman Geert Wilders. Geert verraste Nederland vanochtend weer met iets nieuws: de anti-islamsticker. Leuk voor op de de deur van je werkkamer bijvoorbeeld.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Sjoerd Hartholt

Terwijl massa’s mensen woest reageren op de lancering van de gratis te verkrijgen sticker, die duidelijk moet maken dat moslims niet welkom zijn in Nederland, vindt Geert dat zijn kamer er mooi door opgefleurd is. De tekst op de sticker luidt: De islam is een leugen. De profeet een crimineel. De Koran is vergif. Claudia de Breij was er snel bij met een boze reactie en noemde de sticker ‘net zoiets als een bordje Verboden voor Joden’.

Bb1t1dAIIAAqZ9h.jpg large
(Via)

Eerdere mediastunts
Of Wilders met deze actie niet meer wil dan mensen voorzien van een geinig plakplaatje, is maar de vraag. Inmiddels heeft Wilders al heel wat stunts op zijn naam waarmee hij de aandacht op zich wist te vestigen. Wat te denken van de kopvoddentax, de belasting die hij voorstelde voor mensen met hoofddoekjes? Of zijn “Doe effe normaal, man” tegen premier Mark Rutte?

En dan hebben we het nog niet over het Polen-meldtpunt, de film Fitna en de Prinsenvlag van de PVV. Kortom, Wilders maakt zijn status als politicus van het jaar helemaal waar…

Onderwerpen