Spring naar de content

De vele gezichten van Usain Bolt

In een reclame voor telefoon- en internetprovider Virgin Media speelt Usain Bolt zichzelf en meteen ook maar ‘zijn hele familie’. Als grijze oude opa die met zijn vele vriendinnen chat, als trotse moeder die haar zoons prestaties online bekijkt, als videospelletjes-spelende tiener én als baby – Usain Bolt kruipt in de huid van alle personages (maar behoudt wel zijn eigen stem). Het resultaat is uiterst komisch. Check het zelf!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Annelies Beltman

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Dit is niet het enige materiaal van Usain Bolt dat in 2014 online kwam. Zelf plaatste de snelste man ter wereld enkele dagen geleden een filmpje op zijn Instagram, waarin hij na een zware training op de atletiekbaan stond over te geven. Niet erg smakelijk. De boodschap luidde: ‘Wil je nummer 1 zijn? Dit is waar het om draait.”

Onderwerpen