Spring naar de content

Zou dit slanke meisje deze hamburger écht hebben opgegeten?

Foto’s van slanke meisjes met enorme donuts, hamburgers of andere caloriebommen in de hand – op Instagram kun je er niet omheen. Maar of de dames al het lekkers ook daadwerkelijk verorberen? De persoon achter het Instagram-account You Did Not Eat That gelooft er niets van.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Carlijn Teeven

De bedenker, die anoniem wil blijven, is het neppe gedrag op blogs spuugzat. Niet alleen als het gaat om de ongeloofwaardige combinatie van grote hoeveelheden voedsel en dunne vrouwen, maar bijvoorbeeld ook wat betreft plaatjes van meiden in extreem dure kleding. (“Waarschijnlijk geleend of gekregen.”)

‘Doe normaal!’
Hij of zij heeft naar eigen zeggen bijna tien jaar in de mode en de media gewerkt en weet er alles van af. In een interview met de website nymag.com zegt de man of vrouw achter dit account: “Iedereen zegt: ‘Oh my God, you look amazing,’ terwijl we eigenlijk zouden moeten zeggen: ‘Doe normaal.’”

Het is inderdaad geen fout idee om deze bubbels door te prikken en te tonen hoe het écht in elkaar zit. Maar ergens komt dit account ook een beetje zuur over, helemaal omdat de maker anoniem wil blijven. Misschien is de maker ooit afgewezen als model?

youdidnoteat5

youdidnoteat6

youdidnoteat4

youdidnot1

youdidnoteat2

youdidnoteat

Onderwerpen