Spring naar de content

Boer Zoekt Vrouw: LuckyTV stelt de nieuwe boeren voor

Het beste aan een nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw is de wereld eromheen. Analyses op Twitter en aan tafel bij DWDD, geen seizoen BZV kan meer zonder.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Annelies Beltman

Zondagavond werden de boeren van 2014 door oppermoeke Yvon Jaspers voorgesteld aan het Nederlandse publiek. 3,3 miljoen mensen schakelden in om te zien welk zootje ongeregeld de KRO nu weer bij elkaar had geschraapt. Hoeveel autistische, sociaal ongemakkelijke, lompe en aandoenlijk onhandige mannen (en die ene vrouw) roepen het bankzittend vrouwvolk op om zich op hen te storten?
De rest van Nederland maakte gisteren pas kennis met Bertie (lesbisch), Jan, Willem en de andere zeven boeren. Want zoals gezegd: het beste aan BZV zijn de grappen, grollen en analyses. En de crème de la crème op dat gebied komt van Sander van de Paverts LuckyTV.

LuckyTV’s over Boer Zoekt Vrouw is inmiddels als Pasen en eieren: onlosmakelijk met elkaar verbonden. De traditie werd gisteren bij DWDD gelukkig voortgezet. Kunt u er geen genoeg van krijgen? Klik hier voor nog meer Lucky Boer Zoekt Vrouw.