Spring naar de content

Zien: Jan Slagter opent aanval op Sander Dekker in Omroep MAX-spotje

Sinds deze week is Jan Slagter te zien in een wervingsspotje van Omroep MAX. Niet alleen roept hij de kijker op tot het afsluiten van een lidmaatschap, ook ziet hij zijn kans schoon om een kleine boodschap de wereld in te sturen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

Vorig jaar maakte staatssecretaris Sander Dekker (Cultuur, Onderwijs en Wetenschap) bekend te willen snijden in het publieke bestel. Vanaf 2016 zou er geen plaats meer zijn voor amusementsprogramma’s op NPO 1, 2 en 3. De publieke netten moeten zich gaan focussen op informatie, educatie en cultuur. Amusement, dat is voor de commerciëlen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Een pure aanfluiting, vond Slagter het. In het spotje – waarin Menno, winnaar van amusementsprogramma Heel Holland Bakt figureert – zet hij zijn mening nog eens kracht bij.