Spring naar de content

Sodemieter zelf op naar Turkije!

Als je een Turk tot op het bot wilt beledigen, moet je gewoon tegen hem zeggen dat olieworstelen (de nationale Ottomaanse sport) ontzettend gay is. Ik bedoel, al die kerels dragen een Freddie Mercury-snor, zijn tot en met hun poepgat ingesmeerd met glijmiddel en ze proppen hun hele vuist in andermans leren broekje.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Arthur van Amerongen

Het publiek bestaat enkel uit andere snorremansen, vrouwmensen worden geschuwd als de pest. Turks olieworstelen kan dus zo in de darkroom van een willekeurige ledersociëteit in de hoofdstedelijke Warmoesstraat worden georganiseerd. Verzekerd van een volle bak, al moet dan wel eventjes de verkoop van Bifi-bierworstjes gestaakt worden (en vervangen worden door mierzoete baklava en mierzoete thee in porseleinen kopjes. Lekker truttig!).

Tot zover de vermeende mannelijkheid van de Turkse man. Overigens valt het dragen van gouden tanden en een indigoblauw confectiepak van Hij (twee halen, één betalen) ook onder de Ottomaanse viriliteit.  Is het u wel eens opgevallen dat Kuzu en Öztürk, de agenten-provocateur van de islamofascistische dictator Erdogan, dezelfde smakeloze uniformen dragen als de Grote Koppelbaas himself?

Voor de ongeschoolden onder ons leg ik even uit wat een agent-provocateur is: een persoon die in dienst van de politie of een geheime dienst (dat wil zeggen van een regering), infiltreert in een van criminele, staatsgevaarlijke of terroristische activiteiten verdachte organisatie, met als doel om de leden tot onwettige daden aan te zetten, waardoor er legale gronden ontstaan om ze te arresteren.

In Jip en Janneke-taal: de toyboys van Erdogan in Nederland infiltreren bijvoorbeeld in de Gülen-beweging en vervolgens brult Kuzu, de pooier van Erdogan, tijdens het vragenuurtje in onze sacrale Tweede Kamer: de minister weigert tot twee keer toe antwoord te geven op de vraag of op Nederlands grondgebied zich mensen bevinden die betrokken zijn bij de militaire couppoging in Turkije op 15 juli of daaraan medeplichtig zijn.

Dat is dus de omgekeerde wereld en van een hypocrisie die zelfs de roomse aartsleugenaar (pleonasme van het jaar) Frans Timmermans vreemd is. Het is juist de Sturmabteilung van Erdogan die als een perfecte splijtzwam de Turkse ‘samenleving’ in Nederland ontwricht.

De Vijfde Colonne van Erdogan zaait haat en geeft iedere Gülen-Turk aan bij de Grote Geitenhoeder. Nog even om uw geheugen op te frissen: de vijfde colonne is een term, die gebruikt wordt om aan te geven dat er in een land of een andere eenheid bepaalde krachten aanwezig zijn, die voor de vijand werken. De term suggereert een georganiseerde samenzwering, die op instigatie van de vijand van binnenuit de weerstand probeert uit te hollen.

Een NSB’er vroeg aan de moffen tenminste nog een rijksdaalder voor iedere ondergedoken jood die hij aangaf, een AKP-Turk verklikt gratis en voor niks. Ik vind vetbol Kuzu daarom net zo smerig als ir. Mussert van de NSB al sprak die tenminste nog keurig Nederlands.

Kijk, die hele Gülen-troep is van hetzelfde laken een Hij-pak als de AKP van Erdogan: levensgevaarlijke islamofascisten die een mohammedaanse heilstaat willen uitroepen en het liefst met heel veel geweld en doodslag. Wat mij betreft zouten al die Turkse godsdienstwaanzinnigen op naar hun heilstaat Turkije.

Daarom geef ik vriend Rutte groot gelijk toen hij (nogal populistisch en geveinsd boos met de verkiezingen op het oog en de PVV in het vizier) riep: ‘Lazer op. Rot zelf op naar Turkije. Ik plat Haags zou ik zeggen: pleur op’.

Overigens vertelde Ebru Umar mij dat Rutte voor haar heeft gedaan wat-ie moest doen: zorgen dat ze vertrouwen hield. Zorgen dat mensen aan het werk gingen om haar weg te krijgen uit Turkije. Dat is ‘m redelijk goed gelukt, aldus Ebru. Sokpop Kuzu daarentegen riep gisteren in de Tweede Kamer dat meneer Rutte ten prooi was gevallen aan verrechtsing, verharding en verruwing terwijl Kuzu de Nederlandse woordvoerder is van een meedogenloze, wrede islamofascist!

Even off topic: Ebruurtje vertelde recentelijk aan een journaliste van de pagina Vrouw van de Telegraaf dit over mij: ‘Arthur van Amerongen ziet er niet uit – althans, niet als de overige mannen in mijn omgeving. Geen merkkleding, geen schoenen die indruk maken en de stoppels op zijn gezicht zijn niet hipster gecultiveerd maar authentiek; als hij voor Albert Heijn een daklozenkrant zou aanbieden, zou je hem een euro in de hand duwen. Hij is luid. Welspraak. Intelligent. Wéét dingen, kan oreren zonder te vervelen. Maakt geen geheim van zijn voorliefde voor alcohol en geestverruimende middelen. Autistisch eerlijk, hard en direct. In your face. Met een pen waar de felicitatiedienst van de grachtengordel niet tegenop kan. Kortom: woest aantrekkelijk.’ Nou, die kan ik in mijn zak steken!

Enfin, ik wilde afsluiten met een geestige anecdote, iets van: alle Van Amerongens het land uit, om te beginnen met Don Arturo. En dan antwoord ik aan die anonieme Turk: maar ik ben allang vertrokken, naar een eigen huis en een plek onder de zon en altijd iemand in de buurt die van me houden kon toch wou ik dat ik net iets vaker iets vaker simpelweg gelukkig was. Oooohhhooo.

Maar ik eindig met een treurig bericht. Kuzu heeft zojuist in de Tweede Kamer geweigerd de premier van Israël de hand te schudden. Wat een onbeschofte Anatolische keuterboer is het ook. En iemand vertelde mij dat ook Sylvana weigerde Netanyahu’s hand te schudden omdat de Joden verantwoordelijk waren voor de slavernij. Over verrechtsing, verharding en verruwing gesproken. Man-man, wat een land, dat ook nog zielsblij is met een punt tegen Zweden in de pool des doods.