Spring naar de content

Ik haat vrouwen, Afro-Amerikanen, niet-hetero’s en moslims

Althans, dat schrijft Opzij-columniste en Joop-vlogger Hasna el Maroudi. En ik haat ze omdat ik een blanke man ben! Wat zullen we nou toch krijgen!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Arthur van Amerongen

Welnu: mijn twee bazen bij HP/De Tijd, Tom Kellerhuis en Kevin van Vliet, zijn hartstikke homoseksuele huisvrienden die zelfs bij mij mogen logeren in mijn Algarviaanse Villa Jagtlust mits ze hun pyamaatjes medenemen.

Een van mijn allerbeste vrienden is de mohammedaanse Palestijn Hani F. Tahboub (zijn familie verloor tijdens de Zesdaagse Oorlog aka Juli-oorlog in 1967 alle bezittingen in de oude stad van Jeruzalem waaronder een enorme villa, nota bene op de Zionsberg ) die u kunt steunen door zijn schitterende Orinoco Delta Eco Camp te bezoeken in het knusse Venezuela.

Tot mijn Afro-Nederlandse vrienden en kennissen reken ik Kenneth Herdigein, Nina Jurna (onze vrouw in Brazilië), Maikel Grootfaam (gebruiker te 020) en Adjiedj Bakas die technisch gezien Surinaams-hindoestaans is en vaak ten onrechte voor Quinsy Gario wordt aangezien en die bovendien overtuigd homosueel is.

En vrouwen? Tsja, ik krijg geen harde leuter van hysterische bipolaire tiepjes met kortpittige kapsels als Joop-vlogger Hasna el Maroudi. Zij is de getinte reïncarnatie van Anja Meulenbelt.

Onze kleine Hasna produceert al meer dan tien jaar racistische ketelmuziek. Zo schreef ze in 2005 in haar NRC Handelsblad-column Mocro: de Berbers’: ‘De Berbers waren vroeger de baas in Marokko en om die reden verwijten zij ons, de Arabieren, dat wij hun land hebben ingepikt. Wij vinden op onze beurt de Berbers onontwikkeld en primitief, bijvoorbeeld omdat ze alle berggeiten naar Nederland laten overkomen. Het zijn de Berbers die het criminele pad verkiezen en het zijn dus de Berbers die Marokkanen een slechte naam bezorgen.’ Ze gebruikte ook nog pejoratieve termen als ‘barbaars uiterlijk’ en ‘stinkberber’.

Ik durf haar c.v. niet te bekijken maar ik vermoed dat ze daarin beweert een directe afstammeling te zijn van de profeet Mohammed. Een superieure sharifa dus. Overigens was de profeet, net als onze Heere Jezus de Christus, behoorlijk blank. Net als de roomblanke, knettergekke junk Russell Brand die in de inner circle van Hasna el Maroudi ook als een soort profeet wordt gezien.

Ik ben in een milde bui en ik ga er van uit dat ons aller Hasna met haar medicatie heeft lopen rommelen in New York (en misschien nog een pijpje crystal meth heeft gerookt met haar brothers) toen ze het afschuwelijke nieuws vernam dat haar roomblanke godin Hillary Clinton verpulverd was door Donald Trump, the imperial wizard of the Ku Klux Klan en de nieuwe Hitler.

Hasna is de exponent van het linkse media-establishment dat het hele jaar de criminele Clintons heeft bejubeld en vereerd, vermoedelijk tegen beter weten in. Alles is geoorloofd in de strijd tegen de blanke man, de wortel van al het kwaad. In hun furieuze strijd tegen blanke mannen, fascisme, racisme en islamofobie verdedigen Hasna en de Anja Meulenbelts van Nederland daarom ook de Noord-Afrikaanse verkrachters van Keulen. Die verkrachters en aanranders zijn immers slachtoffer van de blanke man. Zo door redenerend zal Hasna ook de viespeuk Bill Clinton verdedigen want die is immers ook maar een slachtoffer. Van wat eigenlijk? Volgt u het nog? Ik niet. Maar laat ik het simpel stellen. Als de PVV in maart de verkiezingen wint, is dat de schuld van hysterische randdebielen als Sylvana Simons, Anja Meulenbelt en vooral Hasna el Maroudi, de heftigste haatzaaier van Nederland.