Spring naar de content
bron: Tom Kellerhuis

Subliem lunchen voor een prikkie

Hoofdredacteur en schrijvende kok Tom Kellerhuis is begonnen aan een derde leven: dat van culinair recensent. Elke dinsdag bespreekt hij in Over de tong een fancy restaurant met een lunchkaart, waar hij zich hoopt thuis te voelen, in het culinaire mekka van Nederland, en soms daar buiten. Vandaag: The White Room.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Tom Kellerhuis

Sterrenzaken zijn doorgaans niet voor elke beurs betaalbaar, maar juist ’s middags geven ze in de regel voor een schappelijk en vast bedrag hun visitekaartje af. En, als het goed is, krijg je de fijne entourage, de voorbeeldige behandeling én alle amuses van het avondservies er gratis en voor niks bij.

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 4 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap