Spring naar de content

De voordelen van pasjeshouders voor mannen en vrouwen

Je komt te laat op je werk omdat je stopte bij je favoriete café om een ​​kopje koffie te kopen. Je haalde hier je portemonnee tevoorschijn om de koffie te betalen en plotseling vielen al je passen, bonnen en contacten uit je stevige portemonnee.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Geen leuke ervaring toch? Overweeg dan om een ​​pasjeshouder aan te schaffen! Laten we eerlijk zijn: je omvangrijke portemonnee vol met aankoopbewijzen van maanden oud, contant geld en passen die je waarschijnlijk nooit zult gebruiken, zal je niet helpen. Door een pasjeshouder heren zul je hier geen last van hebben, terwijl ze ook een aanrader te gebruiken vanwege de onderstaande redenen. 

Eenvoudig in gebruik

Je weet waar we het over hebben als je ooit in een drukke rij hebt gestaan ​​en in je uitpuilende portemonnee naar die kaart hebt gezocht. Het is niet eenvoudig om je belangrijke kaarten te herkennen tussen de stapels oud contant geld en cadeaubonnen. Het goede nieuws is dat als je een portemonnee met een kaarthouder bij je hebt, deze lastige omstandigheid zich niet zal voordoen. Omdat het formaat voorkomt dat je nutteloze spullen oppot, is je pasjeshouder dames altijd overzichtelijk, toegankelijk en georganiseerd.

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Je onderrug zal het waarderen

Het is geen groot geheim dat de klonterige portemonnee in je achterzak waarop je zit een groot gezondheidsrisico vormt voor je ruggezondheid op de lange termijn! De zenuwen die de onderrug verlaten, besturen en coördineren enkele van de grootste en krachtigste spieren van het lichaam, waaronder de benen, billen, kern en rug. Uren achter elkaar op je portemonnee zitten kan een lawine van lichamelijke problemen veroorzaken, waarbij ischias een van de meest voorkomende is. 

Zakkenrollen is minder waarschijnlijk

Als je je op een drukke locatie bevindt, is het gemakkelijk om de controle over je achterzak te verliezen, maar niet als je een stevig vastgehouden, dunne pasjeshouder bij je hebt die in je voorzak past. Iedereen die wel eens in drukke gebieden heeft gereisd, weet dat mensen tegen je aan zullen drukken, waardoor het onmogelijk is om op zoek te gaan naar zakkenrollers. Het dragen van een kaarthouder zal je dus van deze zorg verlossen. 

Portemonnee hoeft niet verborgen te worden

Je oude, gescheurde portemonnee tevoorschijn halen die je al sinds je schooltijd gebruikt, is nooit een mooi gezicht, en het verhoogt zeker niet je status onder degenen die het zien. Een minimalistische pasjeshouder is eleganter om uit te zwaaien voor mensen op wie je indruk wilt maken, omdat hij meestal netjes is en niet zo erg draagt ​​als een gevulde portemonnee. Portemonnees voor pasjes zijn bovendien niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en luxueus.

Geen overvolle portemonnee

Pasjeshouders zijn een geweldige manier om alleen mee te nemen wat je nodig hebt en al het andere kwijt te raken. Het beschermt je persoonlijke informatie, visitekaartjes en andere belangrijke documenten, en helpt je ook bij het verwijderen van verouderde bonnen die je niet meer gebruikt. Met creditcard- en pinbetalingen, evenals andere betalingsopties, is het niet langer nodig om een ​​enorme rekening mee te nemen.