Spring naar de content

Bescherm jouw spullen met een Fjallraven rugzak

Ben je aan het kijken naar een goede Fjallraven rugzak? Deze rugzak kan veel voor jou betekenen tijdens jouw volgende reis.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Iedere rugzak is namelijk voorzien van een groot aantal functionaliteiten en specificaties, die het eenvoudiger maken om jouw spullen bij je te dragen. Voordat je een aankoop doet, is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten. Want welke specificaties zijn belangrijk om in het achterhoofd te houden? En welke andere benodigdheden zijn nodig voor extra bescherming van jouw spullen? Als je alles aangeschaft hebt, ben je van alle gemakken voorzien voor jouw volgende vakantie. 

Meerdere varianten en vakken beschikbaar

De Fjallraven rugzak is perfect voor mensen die een lange backpack reis willen maken. De rugzak komt in verschillende afmetingen, zodat jij hem aan de benodigdheden aanpast. Het is daarom vooraf goed om te kijken welke spullen er niet mogen ontbreken tijdens de reis. Zo voorkom je dat je onverhoopt toch spullen moet achterlaten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor meerdere vakken. Deze vakken voorkomen dat je alles uit jouw rugzak moet halen om bij een bepaald kledingstuk of accessoire te komen. De vakken zorgen voor een goede organisatie van de spullen en meer eenvoud om alles te pakken tijdens het reizen. 

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

De laatste specificaties goed bekijken

Een rugzak kent nog veel meer specificaties. De schouderbanden moeten voor voldoende draagcomfort zorgen tijdens de reis. Vooral als je de rugzak voor langere tijd draagt, moeten deze niet snijden. Kijk ook naar extra banden voor om je middel, zodat verschuivingen niet plaatsvinden. Ook heb je de mogelijkheid om vakken aan de zijkant te hebben voor bijvoorbeeld een drinkfles en andere benodigdheden. Vergelijk de verschillende modellen met elkaar, zo ben je verzekerd van de beste match. De rugzak zal jou geen ongemakken geven tijdens het reizen en je hebt alles binnen een handomdraai te pakken. Als laatste heb je de mogelijkheid om de kleur aan te passen aan jouw persoonlijke stijl. 

Bescherm jouw pasjes op reis

Als je eenmaal een rugzak hebt gevonden die bij je past, moet je ook voor andere benodigdheden zorgen die jouw reis eenvoudiger maken. Zo wil je bijvoorbeeld niet dat jouw pasjes in verkeerde handen vallen. Een goede pasjeshouder kan hierbij helpen. Je hoeft geen grote portemonnee mee te nemen, wat weer extra ruimte biedt in de rugzak, en houdt alle pasjes bij elkaar. De pasjeshouder komt in een groot aantal varianten. Denk aan een kleine houder zonder extra’s, maar ook met een beschermende laag zodat de NFC chip niet uit te lezen valt. Je voorkomt hiermee dat jouw geld in handen van criminelen valt en je voor onaangename verrassingen staat op reis.