Spring naar de content

Koester je vijanden

Rob stelt Arthurs associatie met GeenStijl ter discussie, waarna de Foute Jongens komen te spreken over de vele Nederlandse media die in Belgische handen zijn.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Foute Jongens

Rob: Er is iets waarmee ik zit, mijnheer Van Amerongen. Ik ken u al jaren, en er zijn momenten dat onze op zich unieke samenwerking mij uitstekend bevalt. U bent mij er eentje! Misschien is het juist wel daarom dat ik er maar niet in slaag te verklaren wat een zestiger die zichzelf na een lange carrière met tal van hoogtepunten een Foute Jongen mag noemen – inmiddels een eretitel die de waarde van die van de Dichter des Vaderlands verre overstijgt – tussen de belletjetrekkers van GeenStijl te zoeken heeft.

Sinds uw vrijwillige vertrek bij de Volkskrant, dat ik overigens toejuichte, omdat die krant onder het hoofdredacteurschap van de heer Pieter Klok een wokistische toon kreeg die niet bij de uwe paste, schrijft u zich helemaal wezenloos voor dat shockblog. U trompettert het zelfs op alle beschikbare sociale media dolenthousiast rond, zeker nu GeenStijl het twintigjarig bestaan viert, ter gelegenheid waarvan men daar tal van promotieactiviteiten heeft ontwikkeld.

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap