Spring naar de content

Beleef de unieke slipcursus bij het Schwarzwald!

Het Schwarzwald Rijssen is dé locatie voor een spraakmakend bedrijfsfeest

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Door het diverse aanbod in activiteiten is er voor elk soort feest een passende invulling. 

Neem onze slipcursus. Het regenachtige weer in Nederland zorgt in het dagelijkse verkeer voor gevaarlijke situaties. Tijdens de antislipcursus verbeter je vaardigheden in de auto, zo ben je voorbereid op zware regenval, aquaplanning en onverwachte situaties. Gedurende de activiteit wordt er aandacht besteed aan diverse remtechnieken op verschillende typen wegdek; van uitwijken tot slippen en van remmen tot een noodstop.
De antislipcursus is niet alleen leerzaam, maar ook zeer leuk om te volgen!

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Naast maximale beleving staat het Schwarzwald voor veiligheid, door enkel te rijden met slipauto’s van de beste kwaliteit en ervaren instructeurs de antislipcursus te laten begeleiden.

Alternatieve activiteiten zijn het buggy rijden en kever rijden. Daarnaast bieden we de spraakmakende 4×4 offroad tour en het quad rijden aan. 4×4 offroad rijden doe je d.m.v. een Suzuki Vitara Jeep op modderige ondergrond of tegen een steile helling. De quad baan is een echte motorcrossbaan met uitdagende heuvels, (spring)bulten en bochten. Deze activiteiten bieden de ultieme uitdaging op het gebied van het beheersen van een voertuig!

Gaat de voorkeur uit naar een compleet arrangement? Bij Het Schwarzwald combineer je een gave activiteit met een smaakvolle BBQ of buffet inclusief onbeperkt bier, fris en wijn!

Kortom wacht niet langer, maar neem nu contact met ons en beleef een fantastische dag!

Het Schwarzwald 

Markeloseweg 115

7461 PB Rijssen