Spring naar de content

Twitter Top 6: Youp van ’t Hek

De cabaretier heeft zijn eerste honderd berichten erop zitten. Hij trekt in zijn tweets herhaaldelijk een rookgordijn op: is Youp wel Youp? Een woordvoerder van Hekwerk Theaterprodukties bevestigt: Van ’t Hek schrijft zijn berichten allemaal zelf. Echt waar. Dit zijn zijn zes beste.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

1 vanavond met Yolanthe uit. Waar? Gaat niemand wat aan.
Zaterdag 23 mei, 14.59 uur

2 denk er over om vandaag bejaarden op te lichten….die schijnen stuk voor stuk veel geld te hebben waar ze eigenlijk niks mee doen. dus…..
Maandag 25 mei, 8.43 uur

3 wanneer gaat Agnes Kant eens lachen?
Donderdag 26 maart, 12.36 uur

4 Dalai Lama twittert mij of het waar is dat Adam Curry bij zijn oma weg is. Wil nu met Patricia P. in plaats van Maxime. Het wordt me te veel
Woensdag 20 mei, 9.53 uur

5 toppunt van twitteren is twitteren dat je twittert en het dieptepunt is dat daar weer mensen op twitteren. Over hoeveel uur mag ik dood?
Zaterdag 16 mei, 19.29 uur

6 Ingewikkeld. HPdeTijd plaatst een Twitter top 5 van mijn hand. Zit daar copyright op? En hoe in je als fakeyoup de poen? En heeft HP poen?
Dinsdag 26 mei, 12.33 uur

Vorige week: Andries Knevel.