Spring naar de content

Smalhout: 'Zet criminele Marokkaanse jongeren met ouders over de grens'

Ahmed Marcouch pleitte al voor het uitzetten van criminele Marokkanen, Bob Smalhout gaat nog een stap verder. Criminele Marokkaanse jongeren moeten volgens de gepensioneerde arts en columnist van De Telegraaf mét hun ouders worden teruggestuurd naar hun andere thuisland. Dubbele paspoorten zijn in zijn ogen geen obstakel, maar juist een uitkomst. hoe maak je een samenleving waar iedereen zich thuis voelt? “Je moet de slechte elementen eruit gooien én hun ouders die daar geen flikker aan hebben gedaan," aldus prof. dr. B. Smalhout.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Wouter Sinke

Smalhout noemt deze oplossing in een interview op een website die zich inzet een land 'waarin alle Nederlanders zich thuis kunnen voelen, ongeacht hun verschil in afkomst en levensovertuiging'. Bob Smalhout verbindt alle gezindten door de 'slechte elementen' een enkeltje Marokkko te geven. Die samenleving is overigens volgens hem overspoeld met 'hele volkskstammen analfabeten' die hier zijn gekomen door het 'waardeloze toelatingsbeleid van Nederland'. Daarmee hebben we het paard van Troje mee binnengehaald want 'moslims planten zich vier keer zo snel voort. Als het zo doorgaat, is over vijftien jaar de helft van de bevolking islamitisch'. En dat is gevaarlijk want de islam is een een [[popup file="2009-06/afbeelding_9_copy5.png" description="onderontwikkelde versie van het christendom" align="left" ]] 'die geen meerwaarde biedt'.

In het interview laat hij zich [[popup file="2009-06/afbeelding_3_copy3.png" description="niet zo positief uit" align="left" ]] over de Marokkaanse opvoeding. Ook autochtone oer-Hollandse tweeverdieners doen het in zijn ogen niet best, maar Marokkanen maken het toch het bontst. Dokter Smalhout diagnosticeert niet alleen, hij schrijft ook nog een medicijn voor. "Wilders is een van de weinige Kamerleden die weet waar hij over praat. Hij haat geen allochtonen, hij ergert zich aan mensen die zich misdragen. Hij zou een uitstekend figuur zijn om deze samenleving vorm te geven.”