Spring naar de content

Meulenbelt heeft nu een terrorist in huis

Het zit Eerste Kamerlid Anja Meulenbelt niet mee. Drie weken geleden sloopte Anja’s  ‘allochtone kat’ Josephine haar toetsenbord door er een kop koffie overheen te gooien, ditmaal heeft Anja naar eigen zeggen last van een terroristische kat.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Deze terrorist, genaamd Kobus, heeft een vaas met bloemen omgesmeten. Het water uit de vaas kwam terecht in Anja’s, jawel, nieuwe toetsenbord. “Rotbeesten. Terroristen.” Aldus de kattenliefhebster, die wederom een tochtje moest maken naar de ‘toetsenbordenboer’.

Ze geeft wel toe dat het waterbakje van Kobus leeg was. Ach, mevrouw Meulenbelt heeft inmiddels weer een nieuw toetsenbord. Maar of zij ze allemaal nog op een rijtje heeft? (Citaat: “AAAAAAAAAAAAAARRRRGGGGGG!!!!! EEFEDUEEEPOES UADERIESEIRORDSUKDIIRKOUSPOES AAAAAAAAAAAARRRRR!!!!!!TERRORISTEN ZIJN HET.”) En wat vindt haar echtgenoot ervan dat ze haar katten uitscheldt voor iets waarvoor hij ooit zelf is veroordeeld?