Spring naar de content

Telegraaf-journalisten poepen bij Sp!ts

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

Grootste frustatie bij Sp!ts, zo leren we dankzij de microblogdienst: grote broer De Telegraaf neemt vaak nieuws over zonder bronvermelding. Dit gebeurt zo vaak, dat het nieuws is als de wakkere krant een keer wél meldt waar het een entertainmentnieuwtje vandaan heeft.

Verslaggevers van De Telegraaf (de nummer 1 krant van Nederland) lijken zich weinig aan te trekken van de rivaliteit (Sp!ts is nummer 3). Telegraaf -verslaggever Frank van Rutten, die zich op Twitter funky_ol_fart noemt, liet zich al eens ontvallen dat hij weleens bier drinkt uit de Sp!ts-koelkast, waarop Sp!ts-redactrice Constance van Amstel hem meteen maar onder het legertje Telegraaf-redacteuren schaarde dat in geval van een grote bah steevast de toiletten van de concurrent verkiest. 

Het slordige wc-gebruik blijkt één van de grootste irritaties bij de redacteuren van de gratis krant. Na weer een remsporen-incident is de maat nu vol, zo meldde Sp!ts-redacteur Johan van Boven gisterenavond op Twitter. Met onderstaande toiletaffiche waarschuwt Sp!ts de grote broer voor de laatste keer.