Spring naar de content

Sarah Palin weigert te praten met buitenlandse pers

Goeie ouwe Sarah Palin, zo keihard verloren en afgeserveerd, maar nog altijd strijdbaar en immer bereid tot het maken van groteske maar hilarische blunders. Momenteel is de Amerikaanse Gonny van Oudenallen bezig met een uitgebreide propagandatour om haar nieuwe boekje Going Rogue te verkopen. Daarvoor is zij met stapels exemplaren van haar boek te gast in stadions, scholen, winkelcentra of gewoon legerkazernes omdat het eigenlijk een heel gewoon leuke vrouw van het volk is die toevallig een tienermoeder als dochter heeft en veel van jagen houdt.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Alleen is de buitenlandse pers niet welkom. En mevrouw wenst uitsluitend met ‘Gouverneur’ aangesproken te worden. In het Engels, want alle vragen in andere talen worden genegeerd. Maar uiteraard berust ook dit allemaal weer op ‘een communicatiemisverstand’.

Wat niet op een misverstand berust, is het feit dat Palin tot nog toe bitter weinig vragen van de pers heeft beantwoord. Die is in de meeste gevallen niet welkom, en persmuskieten die toch een verhaaltje willen schrijven over Palin moeten gewoon een toegangskaartje kopen en braaf in het publiek gaan zitten doen alsof ze de gemiddelde Joe Sixpack zijn.

Waarschijnlijk kent mevrouw de voormalig gouverneur zichzelf nu goed genoeg en weet ze dat ze de pers maar het beste kan vermijden. Voor je het weet stelt zo’n journalist een moeilijke vraag en dan blijkt dat regeren heel wat anders is dan kleding kopen.

Ach, gelukkig hebben we de hilarische beelden nog.

Onderwerpen