Jan Mulder Sidekick Quote Quiz

niek stolker 7 dec 2009 Cultuur

Hij is de beste sidekick van Nederland. Tenminste, dat vindt collega Hugo Borst. Zelf heeft Jan Mulder (64) ook een duidelijke mening over tv-collega’s, zo lezen we deze week in Veronica Magazine. Wat zegt hij over wie?

1. Over welke sidekick zegt Mulder het volgende? “Zij heeft een aantrekkelijk soort ingetogen intellect. Ze zegt niet zoveel, maar als ze ergens mee komt dan heeft het meerwaarde. Het is lastiger dan je denkt, hoor: je zit er maar zo’n beetje bij en opeens moet je ingrijpen. Het is ook belangrijk om niet té gespannen te zijn.”
a)
Aaf Brandt Corstius
b) Yvon Jaspers
c) Eva Jinek
d) Georgina Verbaan
e) Anna Drijver

2. Over welke sidekick zegt Mulder het volgende? “Hij heeft een heleboel flair, is geëngageerd, geïnteresseerd, kan goed kritisch zijn en hij lult niet met de anderen mee.”
a) Jort Kelder
b) Beau van Erven Dorens
c) Arie Boomsma
d) Jan Paparazzi
e) Hugo Borst

3. Nee, Jan Mulder doet het niet voor het geld, maar om de leuke mensen die hij ontmoet. De naam van welke Haagse politica is hierna vervangen door puntjes? “Ik doe vooral mee omdat ik het in de studio gezellig vind. Ik houd van die alledaagse weggooi-actualiteit. Bovendien kom je allerlei leuke mensen tegen. ……., jááá!”
a)
Annemarie Jorritsma
b) Hanja Maij-Weggen
c) Agnes Kant
d) Femke Halsema
e) Gerda Verburg

Klik [[popup file=”2009-12/afbeelding_14.png” description=”hier” align=”inline” ]] voor de antwoorden.

Reageer op artikel:
Jan Mulder Sidekick Quote Quiz
Sluiten