Spring naar de content

Oppaskindje aan de coke blijkt bizarre viral

Nederland was in rep en roer toen onder meer opinieweblog GeenStijl eergisteren een heimelijk opgenomen filmpje liet zien van een kinderoppasser wier vriend cocaïne gebruikte. Het kind in kwestie zat vervolgens ook aan de drug. Het blijkt nu een reclamestunt te zijn voor het bedrijf Green Jump, dat handelt in ‘biologische producten voor baby & kind’.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Volgens initiatiefnemer Manon Gagic van Green Jump is het ‘een geslaagde actie’. “We hebben best een tijd getwijfeld, want natuurlijk kun je alcohol, sigaretten en drugs niet één op één vergelijken met de giftige stoffen die in baby- en kinderproducten zitten.” En: “We hopen dat we op deze manier ouders wat bewuster gemaakt hebben van risico’s die kleven aan hele normale producten die in Nederland gewoon te koop zijn.” Enfin, smakeloos of niet? U mag het zeggen in de comments.

Onderwerpen