Spring naar de content

Geen film voor vaders

Dankzij haar rol als maîtresse Roos in de Kluun-verfilming Komt een vrouw bij de dokter trad Anna Drijver deze maand toe tot het gilde der Bekende Nederlanders.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Moeder Mieke: “Een meeslepende film.

Anna was heel goed.”

Vader Peter: “Een rotboek. Omdat ik de hoofdpersoon irritant vond. En het was niet zo goed geschreven. Maar het onderwerp is heel mooi. Van binnenuit beschreven, met alle narigheid en treurigheid die erbij hoort. In de film heeft dat goed uitgewerkt. Barry (hoofdrolspeler Barry Atsma, red.) had daarin gelijk: zijn Stijn is een minder grote zak dan die in het boek.”

Mieke: “Veel speeltijd heeft ze niet, maar de rol – het vreemdgaan – speelt ze heel natuurlijk.”

Peter: “Anna heeft een gemakkelijke rol. Zijdelings. De mooie vrouw.”

Volgens vriendin Annemaaike had Anna haar vrienden geïnstrueerd vaders ogen te bedekken tijdens seksscènes. Is dat nog gebeurd? “Haha, nee. Ik was wel gewaarschuwd door Anna: dit is geen film voor vaders.” |

Onderwerpen