Spring naar de content

Eva Jineks ‘boobies’ winnen het VARA TV-Moment van het Jaar

Omdat niet de VARA maar SBS dit jaar TV-Moment van het Jaar uitzendt, weigerde de verschillige omroep mee te werken aan de verkiezing. Sabotage, want veel van de beste tv-fragmenten (Theo vs. Patries, Pieter Lakemans woedeuitbarsting, Eva Jineks boobies) waren in 2009 juist van de VARA. HP/De Tijd sprong in de bres en liet u het VARA TV-Moment van het Jaar kiezen. Winnaar, met 38% van de stemmen: de boobies van nieuwslezeres Eva Jinek. Van harte, Eva!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

<object width=”410″ height=”250″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/25U-Mec2zH4&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/25U-Mec2zH4&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”250″></embed></object>

Pieter Lakeman die Yvon Jaspers’ gevoelsvragen zat is, werd tweede met 34% van de stemmen. Patricia Paay, Theo Maassen en zijn necrofiele vriend werden derde (28%).

Onderwerpen