Spring naar de content

‘Wilders is ondankbaar’

“Geert Wilders loopt wel te schelden over die undercoveractie, maar eigenlijk zou hij HP/De Tijd dankbaar moeten zijn. Jullie hebben namelijk aan het licht gebracht dat die PVV’ers toch ook maar gewone mensen zijn.” Was getekend: Rinze Visser (71), lijsttrekker van de Nieuwe Communistische Partij Nederland, afdeling Lemmer. Met zijn drie gemeenteraadszetels is hij het boegbeeld van het hedendaagse Nederlandse communisme.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Boudewijn Geels

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Hoewel hij ‘absoluut geen Wilders-man’ is, complimenteert Visser de leider van de PVV met diens door anderen veelbekritiseerde beslissing om alleen in Den Haag en Almere mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. “Als Wilders in vijftig gemeenten had meegedaan, was er van de PVV binnen een half jaar niets meer over geweest.”