Spring naar de content

Floris de puistjesluisteraar

Hadden we dat maar geweten toen we zelf nog jong en allesbehalve egaal waren: puistjes kun je gewoon wegdénken. En het minste wat je kunt doen is ernaar lúisteren.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

Bij het verjagen van acné gaat het erom dat je een intentie uitspreekt, zoals `Een volledig gezond gezicht, zonder puistjes‘ en vervolgens nog vijf handelingen verricht. Binnen enkele dagen moet er effect merkbaar zijn. Het valt allemaal te lezen op de nieuwe website www.puistjesgenezen.nl van de Bredase student Floris Weijenburg. Floris leverde vier jaar vergeefs strijd met zijn puistjes, maar sinds hij het in de alternatieve geneeskunde zoekt gaat het een stuk beter. En niet alleen de behandeling. Zo is het nu ook eindelijk mogelijk via een wel heel speciale techniek puistjes te acceptéren. Het levert instructies op als deze: `Na een tijdje naar je puistjes geluisterd te hebben bevestig je voor jezelf “dit is iets waar ik moeite mee heb”. Vervolgens zie je jezelf als een klein kind, die goede bedoelingen heeft en ook alleen maar zijn/haar best doet. Je geeft jezelf in gedachten een liefdevolle knuffel en zegt “ondanks het feit dat ik moeite hebt met dit probleem (in dit geval je puistjes) ben ik prachtig”.

Zelf is puistjesluisteraar Floris er al uit: het zijn de meridianen naar zijn keelchakra die zijn geblokkeerd. Maar puisten kunnen uiteraard ook tekenen zijn van een onverwerkt incestverleden. En wie de methode-Floris niet bevalt, kan altijd nog naar de eveneens nieuwe en uiterst geloofwaardige methode van Max.

Onderwerpen