Spring naar de content

Machteld Vlaanderen naar PVV: ja/nee/anders namelijk

Oud-JOVD-bestuurder Machteld Vlaanderen staat op de kandidatenlijst voor de PVV. Althans, dat is wat de studentenwebsite CampusTV ons wil doen geloven. De bron: een tweet van JOVD-voorzitter Martijn Jonk waarin hij schrijft dat hij via-via heeft gehoord dat Vlaanderen klaar is voor de PVV. Helaas pindakaas voor CampusTV, er is helemaal niets van waar.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Volgens de studentenwebsite was Vlaanderen niet bereikbaar voor commentaar ([[popup file="2010-03/machteldvlaanderen_copy1.png" description="mirror" align="inline" ]]). Maar toen wij gisteren belden voor een reactie op de geruchten dat ze in een van de twee PVV-klasjes zit, reageerde ze resoluut: “Daar is niets van waar.” Sterker nog, ze stond bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart gewoon als lijstduwer (plaats 21) op de kandidatenlijst van de VVD Leiden.

Voorts is ze aan het afstuderen in de rechtsfilosofie aan de Universiteit Leiden. Vlaanderen, die al sinds haar 14e rondloopt bij de VVD, wil bovendien eerst meer ervaring opdoen voordat ze eventueel de landelijke politiek in wil gaan, zo verzekerde ze ons aan de telefoon.

CampusTV was niet bereikbaar voor commentaar.

Onderwerpen