Spring naar de content

PVV Almere pakt borduurterreur aan

MET UPDATE – Nog maar net in de gemeenteraad en nu al drukt de PVV haar stempel op de Almeerse politiek. En gelijk hebben ze. Want het kan en mag niet dat 1450 keiharde euro’s gemeenschapsgeld verkwanseld worden aan een… borduurclub! Een duidelijker voorbeeld van de islamisering van Nederland valt niet te vinden! Zo gaan we niet met elkaar om in dit land!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Bas Paternotte

Maar de borduurterreur van ‘Steek voor steek’ is dan ook stuitend te noemen. De PVV vindt het onwenselijk dat belastinggeld wordt gegeven aan een multicultureel hobbyproject waaraan slechts twintig inwoners van Almere deelnemen en stelde daarom vragen over de gemeentelijke subsidie. En dat terwijl borduren een onlosmakelijk onderdeel is van de cultuur van Flevoland.

Enfin, meer informatie over deze kwestie vindt u hier. Tevens willen wij u er op wijzen dat het bijna 1 april is.

UPDATE, 13.59 uur – Contact met de griffie van de gemeente Almere leert ons dat er géén sprake is van een 1 april-grap. De Stichting Multiculturele Ontmoetingsprojecten werkt namelijk aan een meiboom met geborduurde linten, gemaakt door Steek voor Steek, voor de Politieke Markt van 8 april. De schriftelijke vragen vindt u hier.

Onderwerpen