Spring naar de content

Arie Slob: ‘Lach ik een keer, is het weer niet goed’

Arie Slob neemt zijn taak als parlementariër zeer serieus. De gereformeerde fractievoorzitter van de ChristenUnie is bepaald geen lachebekje. Toch kan hij heus wel lachen, getuige een recente foto van de beste man. Op zijn weblog schrijft Slob: “Ja, u leest het goed: ik lach op de foto.” Maar er is ook kritiek op zijn genereuze lach.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Zo schrijft het Kamerlid dat hij van twee mensen een negatieve reactie heeft gekregen op zijn foto die hij nu als avatar gebruikt op Twitter. Het past niet bij ‘serieuze’ twitteraars, zo luidt de kritiek. “Tja. Lach ik een keer op een foto (daar heb ik de afgelopen jaren ook commentaar op gehad), is het weer niet goed. Ik denk dat ik het maar zo laat.”

Het Kamerlid schrijft iedere zaterdag over zijn bevindingen in de Tweede Kamer. Deze week heeft hij trouwens nóg meer geinige gebeurtenissen meegemaakt, ‘met name op de momenten dat we André Rouvoet van feedback mogen voorzien’. “Onder meer bij het bepalen van de keuze van een foto voor de campagneposter.” Schijnbaar lachend vanachter zijn beeldscherm voegt hij eraan toe: “Haha.”