Spring naar de content

Gore uitstapjes van Al

Twee weken terug werd bekend dat oud-presidentskandidaat en boomknuffelaar Al Gore na veertig jaar huwelijk gaat scheiden van zijn vrouw Tipper. Nou ja, kan gebeuren natuurlijk. Koppie niet laten hangen, niks aan de hand, het leven gaat door.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Maar zo makkelijk komt uncle Al er niet vanaf – eerst moet er een onaangename waarheid boven water komen. Er gaan namelijk zeer hardnekkige geruchten dat Albert Arnold Gore Jr. al twee jaar zwaar buiten de deur tafelt met ene Laurie David, de ex-vrouw van niemand minder dan het brein achter series als Seinfeld en het geniale Curb Your Enthusiasm.
Gore leerde de tien jaar jongere Laurie kennen tijdens de totstandkoming van zijn documentaire An Inconvenient Truth, waar zij producer van was. Dat moet de nodige dampende uurtjes achter de snijtafel hebben opgeleverd!

Overigens ontkent Laurie alles. Tsja…

Onderwerpen