Spring naar de content

Raja Vuvuzela gaat dóór!

Het is vandaag donderdag dus dat betekent weer zo’n fijn media-incrowd-artikel op uw favoriete website. Onze vriendin Raja Felgata is namelijk weer bezig. Ze heeft nu haar pijlen gericht op niemand minder dan de charmante Hassnae Bouazza (columniste, journaliste en zus van). “Ik wil voor eens en altijd die grote visbek van je sluiten. Kom maar op.Is Felgata nu aan het bedreigen geslagen?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Wat is er aan de hand? Felgata heeft een vriendin genaamd Laila die in de krochten van het internet voortdurend aanvallen lanceert op Bouazza. Op een gegeven moment gaf deze anonieme mevrouw zich ook uit voor Bouazza. Wat weer leidde tot een reactie van de échte Felgata. Wij citeren: “Hasnae, wanneer heb je tijd voor een face 2 face meeting? Ik wil voor eens en altijd die grote visbek van je sluiten. Kom maar op.” Om daar aan toe te voegen: “Ik lust je rauw.”

Bouazza’s vriend Peter Breedveld (part-time scribent op HP/De Tijd en founding father van opinieweblog Frontaal Naakt) wijdde er een bericht aan en geeft zijn vrouw een advies: “Ik heb er dan ook bij haar op aangedrongen aangifte te doen en juridische stappen te nemen tegen de beide dames.” Bouazza zelf wil vooralsnog niet reageren. Felgata voelt de bui al hangen en nuanceert haar bedreiging. Het zou nu gaan om een uitnodiging om ‘een keer koffie te drinken om de rare energieën tussen ons te klaren‘. Tja.

Enfin, de ins en outs rondom het volgende hoofdstuk uit het leven van Raja Vuvuzela leest u hier. Intussen wachten wij met angst en beven de uitspraak van de grijze ouwe lullen Raad voor de Journalistiek af.

Onderwerpen