Linda bevroor op de bank

Mark Lievisse Adriaanse 23 jun 2010 Cultuur

[[image file=”2010-06/afbeelding_60.png” align=”inline” ]]
Ach jee, in de jongste uitgave van de glossy Linda schrijft Linda de Mol in haar column dat ze is ‘geschrokken’ van een uitspraak van Johan Derksen over een badderfilmpje.

In het bewuste fragment zit De Mol samen met cabaretiers Viggo Waas, Peter Heerschop en Raoul Heertje in bad. Johan Derksen maakte daar vervolgens aan tafel bij het programma Voetbal International een ‘schunnige’ opmerking over.

Nadat Derksen zijn gal gespuwd heeft over de combinatie voetbal en cabaret zegt de analyticus dat het ‘wel leuk was geweest als ze gewoon spontaan zo’n hele grote harde kutscheet gelaten had‘. Die tekst noemt de Mol schunnig en ‘niet echt charming’. “Ik bevroor thuis op mijn bank,” zo schrijft de actrice en presentatrice in haar column.

Opvallend is dat de uitzending op 5 maart was, en ze nu pas reageert. “De redactie van Shownieuws belde direct: of ik voor de camera wilde reageren op de grove opmerking van Johan Derksen? Nee, natuurlijk niet.”

Vooruit, nog één keer dan:

<object width=”410″ height=”320″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/jnrArVUolUk&hl=en_US&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/jnrArVUolUk&hl=en_US&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”320″></embed></object>

Reageer op artikel:
Linda bevroor op de bank
Sluiten