Spring naar de content

Zomeraanbieding: kangoeroes, stinkdieren en neusberen

Het is vakantietijd. Asiels weten dan: mensen komen massaal hun huisdieren dumpen. Het aanbod is dus groot. Wie eens wat anders wil dan een standaard hond of kat, kan natuurlijk op internet terecht.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Daar zien we dat de ooit zo gewilde fret inmiddels aan de straatstenen niet is kwijt te raken. Met een fret kun je de blits anno 2010 echt niet meer maken. Nee, probeer het dan eens met een kangoeroe. Maar ja, die is weer minder geschikt voor flatbewoners, evenals deze alpaca trouwens, waarvan we er ook een opvallend aantal aantroffen. Evenmin handig voor kleinbehuisden is een nestje stinkdieren. Wel schattig, van een afstandje dan. Niet echt knuffelbaar is ook deze neusbeer, die voor 200 euro weg mag. Een allerschattigst ogend wasbeertje moet 150 euro doen en een kapucijnaapje 200 euro.

Dit wespennest, dat natuurlijk weer wel ideaal is voor mensen met een balkon, is gratis af te halen.